RSTS spustila zimní kampaň na vánoční prémii

Dejte si do konce roku dva a tři dohromady! Takové je hlavní motto Raiffeisen stavební spořitelny v zimní kampani, která odstartovala 1. října. Ke každé nově uzavřené smlouvě o stavebním spoření od nás klient může získat vánoční prémii, která včetně státní podpory činí až 5000 korun.

RSTS se rozhodla navázat na úspěšnou kampaň na tzv. Superbonusy a stávající mimořádnou nabídku rozšířila a vylepšila. Klientï, kteří budou mít na svém účtu stavebního spoření ke konci ledna příštího roku naspořeno alespoň 20 000 korun, dostanou od RSTS vánoční prémii 2000 Kč. Budou-li chtít navíc získat maximální státní podporu 3000 Kč, je potřeba peníze na účet u Raiffeisen stavební spořitelny složit do konce letošního roku. Ti, kdo si uloží alespoň 5000 Kč, získají vánoční prémii 1000 Kč.

„RSTS letos v úvěrech roste nejrychleji ze všech stavebních spořitelen. Chceme být nejlepší i ve spoření, a proto své síly koncentrujeme do zimní kampaně,“ říká marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny Tomáš Vášáry.

Akce platí pro všechny nové smlouvy s cílovou částkou minimálně 200 000 korun uzavřené do konce roku. Prémie bude na účty připsána během února 2010. Chce-li klient dosáhnout na maximální státní podporu a dostat 5000 korun, stačí složit 20 000 korun do poloviny prosince.

Kampaň nabízí pro každého něco: mladí (narození v roce 1990 a později) dostanou lepší úročení vkladů, nižší poplatek za uzavření smlouvy (0,5 procenta z cílové částky) a postavičku Superstandy z antistresového materiálu, ostatním dáváme vysokou finanční prémii.

Na konec ještě důležitý obecný argument pro ty, kdo se nechtějí vázat na dlouhou dobu: Peníze na stavebním spoření nejsou „nedobytné“. Není pravda, že se k nim klient dostane až po uplynutí vázací doby. Pokud chce dostat státní podporu, je třeba peníze nechat ležet oněch 6 let, pokud je ale potřebuje dřív, není problém zažádat o předčasný výběr a v horizontu dnů až týdnů má peníze k dispozici.

Více informací vám poskytnou:
Eva Malecká
, RSTS, tel.: 271 032 905, mobil: 724 707 049, e-mail: emalecka@rsts.cz
Helena Šebestová, IDMZ, tel.: +420 241 740 471, e-mail: helena.sebestova@idmz.cz
www.rsts.cz